Jag gjorde egna mums mums i helgen. De är jättelätta att göra!
För de behöver du
Smörgåsrån
200 gr mjölkfri chocklad
3 äggvitor
1 dl socker
0,5 dl florsocker
1 dl socker
0,5 dl florsocker
Tryck ut smörgåsrån till små rundor med t.ex. hjälp av ett litet glas.
Vispa äggvitorna och florsockret + strösocker till en pösig maräng.
Spritsa marängfluffet toppigt över smörgåsrånen.
Ställ de sedan i frysen i 30 minuter för att de ska stelna till.
Smält chockaden över ett vattenbad och doppa marängtopparna i den. Låt de stelna till... dekorera med t.ex. kokos. (Detta glömde jag bort :))
Sedan är det bara att mumsa!
OCH...Även fast jag inte får till de där "fötterna" på macaronsen så kan inte jag låta bli de.. ;) Så ikväll bjöds det på några mamamacarons till en väninna som snart blir mamma. Det där lilla M:t på Macaronsen gör de till Mamamacarons ;)!
Fyllningen var chocklad smält med havregrädde och vanilj. De var jättegoda tycker jag!
Tack, för ett GOTT recept, MUMS MUMS/Ulla
SvaraRadera